top of page

Home Sweet Blog

όλα τα τελευταία νέα μας, συνταγές, και πολλά ακόμα.μείνετε συντονισμένοι

Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε η Market Expo


Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η διοργάνωση της Market Expo, της μεγάλης συνάντησης για τα τρόφιμα, τα ποτά και τα delicatessen προϊόντα, η οποία πραγματοποιήθηκε από 5 έως 7 Οκτωβρίου 2018 στο Metropolitan Expo. Χάρη στην επιτυχία της κατάφερε να υπογραμμίσει την ανάγκη της ελληνικής αγοράς για μία ολοκληρωμένη έκθεση τροφίμων και ποτών, να επιβεβαιώσει το ισχυρό brand name των ελληνικών προϊόντων στις μεγάλες αγορές διεθνώς, αλλά και να καθιερωθεί σαν σημείο αναφοράς για την οργανωμένη λιανική.

Η έκθεση προσέλκυσε χιλιάδες επαγγελματίες από την λιανική, την εστίαση, τον ξενοδοχειακό κλάδο, διανομείς και χονδρεμπόρους, οι οποίοι ενημερώθηκαν από τους εκθέτες, κορυφαία ονόματα της ελληνικής βιομηχανίας και του ελληνικού εμπορίου τροφίμων και ποτών, για ό,τι νεότερο στην αγορά.

Επαγγελματίες από ολόκληρο τον κόσμο επισκέφθηκαν την έκθεση, και ανάμεσά τους 96 διεθνείς αγοραστές που συμμετείχαν σε οργανωμένες επαγγελματικές συναντήσεις με τις συμμετέχουσες εταιρείες, συναντήσεις που είχαν ως αποτέλεσμα επωφελείς και παραγωγικές συμφωνίες.

Στην έκθεση πήρε μέρος και η επιχείρηση μας και είμαστε απόλυτα ευχαριστημένοι από την φιλοξενία και υποστήριξη της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου και της διοργανώτριας αρχής της έκθεσης.

επίσης ευχαριστούμε όλους όσους μας επισκέφτηκαν και αναμένουμε σε καλές και υγιής συνεργασίες



bottom of page